Aquest dissabte, 28 de març, Jornada de Portes Obertes de la UVic

Aquest dissabte, 28 de març, Jornada de Portes Obertes de la UVic

Dijous, 26/03/2015, 00:03h

Un cop tancades les portes del Saló de l’Ensenyament, és el torn d’obrir les portes de la UVic. Aquest dissabte, 28 de març, de 9h a 14h i de 16h a 19h tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la UVic, per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, a les seves famílies, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica de la Universitat i les seves instal·lacions. 

Durant tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, alhora que rebran informació detallada de totes les titulacions de la UVic-UCC, tant de graus, màsters i programes de doctorat com de cicles formatius de grau superior. Les activitats més destacades són les xerrades d’orientació universitària, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes, campus virtual, i un llarg etcètera.

Algunes d’aquestes activitats són d'especial interès per als futurs estudiants, com les demostracions de robòtica, el funcionament dels nous laboratoris d’entorns clínics, o el funcionament  del plató de televisió i ràdio des d'on es farà un magazín en directe durant tot el dia.

Per tal que la jornada sigui també festiva i aconseguir que els visitants en siguin els veritables protagonistes, s’han organitzat activitats sorpresa per fer que tothom que vingui a la UVic passi una “experiència de pel·lícula” i visqui “L’inici d’un gran futur!”, tal com anuncia el cartell promocional de la Jornada..

Com a novetat d’enguany un estudiant de Multimèdia ha dissenyat una app amb el programa d’activitats de la Jornada de Portes Obertes per seguir amb tot detall el què passa durant tot el dia. L'app, que porta el nom jpouvic, està disponible per android.

 

La Farinera també obre les portes per mostrar el Campus Professional de la UVic-UCC

Paral•lelament i per primer cop, tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes del Campus Professional de la UVic-UCC a la Farinera. Durant tot el dia es faran visites guiades a l’edifici, tallers, exposició de treballs i xerrades específiques dels quatre cicles formatius, tant dels que s’imparteixen a Vic com al Campus de Manresa i Olot. 

 

UVic +

També en el marc de la Jornada de Portes Obertes, al campus Miramarges hi haurà diferents taules informatives d’UVic+, “La Universitat t’ofereix més”, amb atenció personalitzada sobre formació, emprenedoria, recerca, programes internacionals... Es tracta dels següents serveis que la UVic-UCC posa a disposició dels estudiants, exestudiants, professionals i organitzacions col•laboradores:

 

•         Formació Contínua.

•         Escola de Doctorat.

•         Recerca i Transferència de Coneixement. 

•         Servei d’Emprenedoria.

•         Servei de Carreres Professionals.

•         UVic Alumni.

•         Mobilitat Internacional.

  

Trobareu tota la informació de la Jornada de Portes Obertes a www.uvic.cat/jpo