Resum de la II Mostra de Treballs de Batxillerat celebrada el passat 13 d'abril

Resum de la II Mostra de Treballs de Batxillerat celebrada el passat 13 d'abril

Dilluns, 20/04/2015, 00:04h

El passat dia 13 d'abril, l’Auditori de Sant Cugat es va omplir d’alumnes de Batxillerat en una jornada on van poder conèixer els treballs dels seus companys.

Just a l’entrada de l’Auditori hi podíem trobar 13 pòsters que resumien cada treball de recerca. Més tard, els alumnes i professors van poder interactuar amb els alumnes que els havien realitzat i fer-los preguntes sobre aquests. D’aquests 13 treballs exposats se’n van presentar 6 davant l’auditori.

La jornada va començar amb la ponència del Dr. Manel Estaller, que va adaptar el seu discurs al públic que hi havia per tal de fer-lo amè i divertit però sense deixar de ser intens i molt interessant.

Les presentacions dels Treballs de Recerca es van dividir en dos blocs, els quals anaven seguits d’una taula rodona on els companys podien enviar les seves preguntes a través dels seus dispositius mòbils. Les dues tandes van ser molt participatives tan en preguntes com en elogis.

El discurs de cloenda va ser a càrrec del Sr. Josep Ayats, director del programa Impuls al Talent de la Universitat de Vic.

Podeu veure les fotos de la jornada a través d'aquest enllaç.