Voleu saber com ha anat la viutena edició de l'ITworldEdu?

Voleu saber com ha anat la viutena edició de l'ITworldEdu?

Dimecres, 09/03/2016, 00:03h

Podeu veure'n tota l'evolució a través del nostre compte de Twitter, conferències, temes tractats, les escoles participants, etc. 

Twitter de Tr@ms

 

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

En línia amb el canvi marcat en la darrera edició, la vuitena edició de l’ITworldEdu aposta per uns continguts i temàtiques amb una clara component innovadora i creativa en formats i disseny. En aquesta edició s'abordarà la competència digital des de diferents vessants, tant la lligada a l’àmbit docent com la centrada en l’alumne i que es deriva de les diferents metodologies, recursos educatius i ecosistemes d’aprenentatge que es poden aplicar. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç: http://itworldedu.cat/