Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

Portes obertes 2023 i informacions sobre les escoles associades a la Fundació Trams

Consulteu les jornades de Portes Obertes, preinscripcions pel curs 2023-24 i els projectes educatius dels centres associats a la Fundació Tr@ms:

Llegir més...

Visita pedagògica a Ensinus

La Fundació Trams ha organitzat una visita pedagògica a diferents escoles de Formació Professional del Grup ENSINUS de Portugal.

Llegir més...

II Mostra Virtual de Robòtica

Durant dues setmanes, del 9 al 20 de maig, els i les alumnes de les escoles associades a la Fundació Tr@ms van realitzar reptes tecnològics i de robòtica tot compartint les seves experiències a través de l’espai web col·laboratiu:
II Mostra Virtual de Robòtica.

Llegir més...

VIII Mostra de treballs de recerca de batxillerat

Durant sis anys la Mostra de Treballs de Recerca de batxillerat es va realitzar en format presencial en auditoris diferents, alguns dels quals estaven vinculats a les universitats. Aquest format permetia la presencialitat i la interacció entre alumnes de batxillerat de diferents escoles de la Fundació Trams.

Llegir més...

III Fira virtual de Recerca científica a l'ESO

Durant dues setmanes, del 25 d'abril al 6 de maig, els i les alumnes de les escoles associades a la Fundació Tr@ms van realitzar diferents reptes i dissenys científics i els van compartir a l'espai del Google Sites. La temàtica principal d’aquesta tercera edició ha estat entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Llegir més...

Participació d’alumnes al “PROGETTO NET-WORK IN SCHOOL: LA SCUOLA AL CENTRO DEL CAMBIAMENTO” Bergamo (Itàlia)

Els dies 2, 3 i 4 de maig va tenir lloc a Bergamo (Itàlia) el congrés internacional: “Progetto Net-Work in School: LA SCUOLA AL CENTRO DEL CAMBIAMENTO”.

Llegir més...

Projecte Erasmus+ iVET Innovació educativa a Formació Professional

La Fundació Tr@ms participa com a partner del projecte Erasmus+ iVET que té com a objectiu introduir la innovació educativa en el món de la Formació Professional.

Llegir més...

Webinar d'educació emocional amb Josep Arregui

El 27 d’abril va tenir lloc el webinar “Estratègies a l’aula d’acompanyament emocional i detecció de trastorns en infants i adolescents” amb el psicòleg Josep Arregui.

Llegir més...