Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

11 alumnes del MIT participen al programa Global Teaching Labs amb la Fundació Tr@ms.

11 alumnes del MIT participen al programa Global
Teaching Labs amb la Fundació Tr@ms.

Llegir més...

Portes obertes 2023 i informacions sobre les escoles associades a la Fundació Trams

Consulteu les jornades de Portes Obertes, preinscripcions pel curs 2023-24 i els projectes educatius dels centres associats a la Fundació Tr@ms:

Llegir més...

La participació de les escoles associades a la Fundació Tr@ms al programa Global Teaching Labs del MISTI (MIT) torna a la presencialitat i és la més alta fins al moment

L’any 2017 la Fundació Tr@ms va signar un conveni de col·laboració amb el MIT (Masachussets Institute of Technology) i les escoles associades van participar en el primer programa Global Teaching Labs. Des d’aleshores, els i les alumnes d’ambdues institucions comparteixen una vivència enriquidora i única.

Llegir més...

Primera edició de My Machine a Catalunya organitzada per la Fundació Tr@ms, un èxit de participació!

El 19 de gener de 2023 es va portar a terme la presentació del projecte internacional My Machine Catalonia a l’Escola de Disseny Elisava. Les escoles i els alumnes participants van poder gaudir d’una jornada intensa on algunes de les màquines que havien somiat i dibuixat s’havien fet realitat.

Llegir més...

Participació a la jornada "Innovations in Education" organitzada per Carpathian Foundation d'Eslovàquia

En el marc d’aquesta jornada la Fundació Trams va presentar el projecte de col·laboració, innovació i transformació educativa que duem a terme a la Fundació conjuntament amb les escoles associades

Llegir més...

Jornades de treball-workshops

Enguany s’organitzen des de la Fundació diferents jornades de treball -workshops- sobre temes que les escoles han escollit en funció de les seves inquietuds i necessitats.

Llegir més...

Reunió dels caps d'etapa de Secundària

L’última reunió de caps d’aquest trimestre va ser la de caps d’etapa de Secundària, en aquest cas el dia 17 de novembre.

Llegir més...