Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal

Concurs organitzat per la Fundació Caixa d’Enginyers per impulsar el desenvolupament de propostes emprenedores relacionades amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat.

Llegir més...

Inscripcions obertes al I Congrés de Robòtica Educativa

Us convidem a participar al Congrés de Robòtica Educativa  (CdR-EDU 2018), que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de Juliol de 2018 a Vic, al Campus de la Torre dels Frares de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Llegir més...

Centre d’estudis Prat ha obtingut el segell Europeu de Patrimoni Cultural

Centre d’Estudis Prat, compromès amb les iniciatives en foment de la cultura europeista, ha estat recentment reconegut com a institució que contribueix a assolir els objectius de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018.

Llegir més...

Premis Tr@mscriure 2018

Tots els alumnes dels centres treballen la literatura catalana, potenciant les competències.

Llegir més...

Centre Estudis Prat guardonat en la 6a Mostra de Projectes emprenedors de l'FP a Catalunya

PROJECTE DEL CFGS  D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES DE CENTRE D’ESTUDIS PRAT ha estat guanyador a la millor idea de projecte de Cicles Formatius de Grau Superior de la 6ª mostra de projectes emprenedors de l’FP a Catalunya.

Llegir més...

Telefónica presenta: Nou Reglament Europeu sobre la Protecció de Dades

El proper dimecres 9 de maig, Telefónica realitzarà un acte amb l'objectiu de presentar el Nou Reglament Europeu sobre la Protecció de Dades.

Llegir més...

CIC Batxillerats s'incorpora com a nova escola associada a Fundació Tr@ms

L’escola CIC Batxillerats pertany a la Institució Cultural del CIC i és un centre especialitzat en els estudis post obligatoris de batxillerat.  En el CIC renovem cada dia el repte d’oferir una escola que creu en el saber i en el compromís personal de tots els qui hi estudien i hi treballen.

Llegir més...