Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

Premiem joves emprenedors - Premis Manuel Arroyo 2016

Fundació Sant Gervasi, Escola Sant Gervasi-Grup CLADE i INKEMIA IUCT Group organitzen el Premi Manuel Arroyo 2016 per a Joves Emprenedors de l’Economia Cooperativa (amb una dotació de 4.000 €), el Premi Manuel Arroyo 2016 en Ciències de la Vida (amb una dotació de 9.000 €) i el Premi Manuel Arroyo 2016 per a exalumnes d'Escola Sant Gervasi.

Llegir més...

Festa d’inauguració i reconeixement als fundadors de l’Escola Paidos, SCCL.

Amb motiu de la posada en marxa del nou edifici de l’escola i coincidint amb el seu 44è Aniversari,el passat dijous, dia 1 d’octubre, l’Escola Paidos va celebrar una jornada molt entranyable: el  44è aniversari i aprofitant  que en els darrers cursos s’ha fet una important inversió en la millora dels equipaments, el centre,  va organitzar un acte per adonar-los a conèixer i, a la vegada, retre homenatge als fundadors de la Cooperativa.

Llegir més...

L'Escola Paidos i l'AMPA han engegat una recollida de productes per ajudar als refugiats Sirians

L’AMPA  de l’Escola Paidos conjuntament amb la Cooperativa de Mestres de l’escola han engegat la recollida de productes per ajudar als refugiats Sirians.

Llegir més...

Un alumne de l'Escola Viladoms Subcampió del Campionat del Món de Natació Paralímpica

L’alumne Òscar Salguero de 1r Batxillerat de Ciències ha debutat aquest estiu en una competició internacional de natació.

Llegir més...