Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

PARTICIPACIÓ ACTIVA DE TR@MS A L'ITWORLDEDU

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

Llegir més...

El Col.legi Sant Miquel dels Sants obté la mitjana més alta a la II Olímpíada de Geografia de la UB

El Col.legi Sant Miquel dels Sants obté la puntuació mitjana més alta a la prova de la II Olímpíada de Geografia de la UB.

Llegir més...

Aquest dissabte, 28 de març, Jornada de Portes Obertes de la UVic

Un cop tancades les portes del Saló de l’Ensenyament, és el torn d’obrir les portes de la UVic. Aquest dissabte, 28 de març, de 9h a 14h i de 16h a 19h tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de la UVic, per mostrar als alumnes de batxillerat, cicles formatius de grau superior i ESO, a les seves famílies, professors i al públic en general, l’oferta acadèmica de la Universitat i les seves instal·lacions.

Llegir més...

Un alumne de l'Escola GEM guanya el Primer Premi de la 1a edició del premi UB Concòrdia Fedefarma

En Víctor Garcia Gragera de 2n BTX va rebre el PRIMER PREMI de la 1a edició del premi UB Concòrdia Fedefarma, pel seu treball de recerca: Malaltia d'Alzheimer: signes, diagnosi, futur.

Llegir més...

L'Escola Virolai recomana l'exposició CONNECTED BEINGS al Mobile World Capital BCN

Us quedeu aquesta Setmana Santa a Barcelona? Si és així us recomanem que us arribeu fins al Mobile World Centre a veure l'exposició Connected Beings, en la que dues de les nostres alumnes (Rojina Maymí i Ariadna Mascort), de l'Escola Virolai, han participat.

Llegir més...

ÚLTIMS DIES PER INSCRIU-RE'S COM A ESCOLA AL DOCSBARCELONA!

En què consisteix? Projecció d’una pel·lícula documental i col·loqui entre els alumnes i els directors i/o protagonistes.

Llegir més...

L'Escola Sant Miquel dels Sants organitza JORNADA DE PORTES OBERTES el dissabte 7 de març

L'escola Sant Miquel dels Sants organitza la Jornada de Portes obertes aquest dissabte, 7 de març de 10.00h a 14.00h.

Llegir més...

L’Escola Paidos guanya el 2n premi en els MOBILE LEARNING AWARDS 2015

Cinc alumnes de l’Escola Paidos guanyen el 2n premi del concurs Mobile Learning Awards 2015, en la modalitat de Micronarracions Audiovisuals d’un total de 46 propostes presentades d’arreu de Catalunya. La cerimònia d’entrega de premis es va celebrar ahir dijous 26 de febrer al World Trade Center de Barcelona, amb la presència de la Consellera d’Ensenyament.

Llegir més...