Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

L'escola Paidos ha celebrat el dia mundial dels drets humans enlairant globus al cel de Sant Fruitós de Bages.

En aquests globus hi havien escrits els millors desitjos, relacionats amb els drets humans, de tots els alumnes de l'escola.

Llegir més...

Els alumnes de l’ ESCOLA VIROLAI han realitzat una flashmobe (Partduncor) per recollir fons per la Marató de TV3.

Els alumnes de l’ Escola Virolai des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat han realitzat una flashmobe (Partduncor) per recollir fons per la Marató de TV3.

Llegir més...

ESCOLA GINEBRÓ: L'alumna Júlia Espinet recull el seu premi Sambori de narrativa escolar.

El passat divendres 28 de novembre, la Júlia Espinet, alumna de 1r de batxillerat del Taller Ginebró va recollir el seu premi Sambori de narrativa escolar, a la Nit de les Lletres del Vallès Oriental, organitzada per la delegació d'Òmnium Cultural al Vallès.

Llegir més...

Alumnes de l’escola SANT MIQUEL DELS SANTS guanyen el concurs de ‘Booktrailers 2014’

Més de 300 joves catalans de 14 a 18 anys han participat en el segon concurs de 'booktrailers' convocat per les biblioteques públiques de Catalunya, amb el suport d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i del Gremi de Llibreters. L'entrega de premis s'ha realitzat a la Filmoteca de Catalunya, on s'han trobat els 11 finalistes.

Llegir més...

Edició especial del diari ARA en commemoració del 25è aniversari dels drets dels infants

El dia 20 de novembre, és el dia Dia Internacional de la Infància i aquesta any s'ha commemorat el 25è aniversari dels drets dels infants. És per aquest motiu que el diari ARA ha fet per 2n any una edició del diari il·lustrat per nens i nenes de 6 a 12 anys.

Llegir més...

Formacions: 5, 12 i 19 de novembre: "Pissarra digital interactiva"

El proper 5, 12 i 19 de novembre a l'Escola Gravi es portarà a terme la formació de pissarra digital interactiva: creació de continguts digitals, destinat a mestres d'Educació Primària.

Llegir més...

El proper 8 de novembre assistirem com a ponents a la XVII Jornada Didàctica Matemàtica d'ABEAM

Des de Tr@ms presentarem l'activitat col·laborativa que va iniciar el DC de matemàtiques el curs passat "L'investigador estadístic".

Llegir més...