Tornar

Notícies de la Fundació Tr@ms

Consulteu aquí tota l'actualitat de la Fundació Tr@ms

A l'Escola Sant Gervasi han creat una mà biònica en una impressora 3D

Dos alumnes de 2n de Batxillerat creen una mà biònica en impressora 3D per Treball de Recerca.

Llegir més...

L'Escola Proa ha gravat un Lipdub per celebrar el Dia Escolar per la No-violència I la Pau

A l'escola Proa es celebra cada dos anys el DENIP (Dia Escolar per la No-violència I la Pau) amb un acte conjunt dels treballadors i els 900 alumnes que hi ha entre P-3 i 2n de Batxillerat.

Llegir més...

L'alumnat de 2n d'ESO del CE Montseny és dels 10 finalistes del concurs Pinta la Marató

L’alumnat de 2n d’ESO, després d’assistir a la conferència de sensibilització que es va dur a terme a l’escola, va participar en  el concurs Pinta La Marató, tot plasmant en un mural la seva particular visió sobre les malalties del cor.

Llegir més...

L'Escola Sant Gervasi Coop participarà a la Intermon-Oxfam TRAILWALKER

Intermon-Oxfam organitza a Girona una nova edició de la TRAILWALKER que consisteix a caminar els 100km. que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols el dia 18 d’abril de 2015.

Llegir més...

Nadales col·laboratives de la Fundació Tr@ms

Des de la Fundació Tr@ms, en un dia com avui, ens agradaria fer-vos partíceps de les Nadales col·laboratives de les escoles adherides a la Fundació.

Llegir més...

Les escoles de Tr@ms participen a la Marató de TV3

Pràcticament totes les escoles de la Fundació Privada Tr@ms han participat a la Marató de TV3 d’enguany que tractava sobre les malalties del cor. Les escoles han organitzat tot tipus d'activitats, juntament amb els alumnes i les Ampes, per això us animem que consulteu els diferents enllaços que podeu trobar a continuació, juntament i les pagines web i xarxes socials de les escoles.

Llegir més...

Clickedu i Fundació Tr@ms, junts per la innovació pedagògica

Les dues organitzacions han arribat a un acord per desenvolupar projectes en l’àmbit de la gestió escolar i la innovació pedagògica als centres educatius.

Llegir més...